Leipomo

Käsityöläiskadun leipomo ja sen kiviuunit ovat yrityksen sydän. Leipomossa valmistetaan perinteisin tavoin puhdasta lähiruokaa kuluttajille. Antin Konditoriassa valmistuu päivittäin noin 40 eri tuotetta, sekä konditoriasta kakut ja leivokset. Pienen leipomon vahvuuksia on rakkaus ja sitoutuminen valmistettaviin tuotteisiin. Kestosuosikkeihin kuuluvat sekaleipä, ruisleivät, voipullat ja possumunkit. Uusia tuotteita kehitellään jatkuvasti ja perinteisiä tuotteita tuodaan asiakkaille modernisoituina versioina. Antin Konditorian vuosien saatossa syntyneet massa- ja reseptikirjat antavat ainutlaatuisen pohjan ja voimavaran tuotteiden kehittämiselle ja perinteiden kunnioittamiselle. Leipomon työmenetelmät ovat edelleen ylistystä käsityölle, mikä parantaa tuotteiden makua. Tilauksesta pystytään valmistamaan asiakkaille joustavasti myös heidän toiveidensa mukaisia tuotteita. Konditoriassa valmistuvat kakut, leivokset, konvehdit ja pikkuleivät. Tilaustuotteet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Konditorian erityisosaamista ovat suklaa- ja sokerityöt.